about us     Linex Wolf este o comapnie cu activitati diverse, in prezent cea mai importanta fiind productia de componente pentru masini electirce, si sculele necesate prentru aceasta, in special scule pentru stantat.

Infiintata in anul 1994, principalele activitati erau din domeniul comertului, incetul cu incetul obiectul activitatii a fost completat de injectie de mase plastice, si alte componente de complexitate redusa.

     In ultimii ani, compania a dezvoltat si diversificat obiectul activitatii in domeniul manufacturarii de componente pentru masini electrice, crescand nivelul complexitatii produselor. Astazi, compania are capabilitatea de a produce Laminari, miezuri stator si rotor, scuturi, sa proiecteze si sa produca toata gama de scule pt laminare.

Slideshow 1
Slideshow 2
Slideshow 3

 

In ultimii ani compania a proiectat si diversificat obiectul activitatii in domeniul producerii componentelor pentru masini electrice, crescand nivelul complexitatii productiei.

Astazi compania are capabilitatea de a produce laminari, miezuri stator si rotor, scuturi pentru stator, sa proiecteze si sa produca toata gama de scule pentru laminari.